Årets deckare 2010: Erica

Den bästa bok jag läst i år är Lucianas långsamma död av den argentinske författaren Guillermo Martinez. Författaren trollband mig från första sidan och efter den sista satt jag paralyserad med många funderingar snurrande i huvudet. Jag blir så glad då jag hittar böcker som berör mig på det sättet!

.

Julklappstips

Det här är den perfekta julklappen till den som gillar deckare som kräver en del eftertanke. Jag hoppas att min mamma inte läser det här inlägget, hon kommer nämligen få boken i julklapp i år.

.

Recensioner

Erica om Lucianas långsamma död

Mi om Lucianas långsamma död

Detta inlägg är publicerat under Böcker av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare