Är jag lättpåverkad eller vad?

För en tid sedan läste jag En plats i solen (Marklund) och blev då helt otroligt sugen på spanskt öl…

Nu håller jag som bäst på att beta mig igenom en episk fantasy serie, The Wheel of Time (vilket även är anledningen till att jag inte läst någon deckare de senaste veckorna) och nu har jag istället blivit otroligt sugen på ugnsrostad/grillad kyckling med rotfrukter som av en händelse figurerar flitigt på middagsborden i boken…  

…hmmm är jag lätt påverkad eller vad?!

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.