Är jag lättpåverkad eller vad?

För en tid sedan läste jag En plats i solen (Marklund) och blev då helt otroligt sugen på spanskt öl…

Nu håller jag som bäst på att beta mig igenom en episk fantasy serie, The Wheel of Time (vilket även är anledningen till att jag inte läst någon deckare de senaste veckorna) och nu har jag istället blivit otroligt sugen på ugnsrostad/grillad kyckling med rotfrukter som av en händelse figurerar flitigt på middagsborden i boken…  

…hmmm är jag lätt påverkad eller vad?!

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.

5 svar på ”Är jag lättpåverkad eller vad?

  1. Jag tror att du inte har något snacks medan du läser och därför blir både törstig och hungrig under läsandets gång 🙂
    Ugnsrostad kyckling med rotfrukter och en kall öl till det lät väldigt gott. Och jag är både hungrig och törstig.

    Jag får dock inte tofrukter att gå ihop med fantasy?

  2. Paperback: Rotfrukter är ju jättefantasy, iaf om de utspelar sig i en fiktivt medeltidsaktig värld 🙂

    Mi: Skratt, nja bara 11 så här långt och så ska det komma 3 till (tydligen är det dock det dubbla antalet om man läser dem på svenska) Men det är alla tjocka som tegelstenar och typ så där 300.000-500.000 ord.

  3. Jessica: Asgarv 🙂 Tänkte faktiskt ge mig i kast med en deckare mellan del 3 (som jag nästan är klar med) och del fyra. Börjar ju sakna deckarna nu 🙂

Kommentarer är stängda.