Vinterstaden…

Precis hemkommen från en långhelg på Island (ett helt OTROLIGT vackert land). Men det är inte bara vacker natur som islänningarna kan vara stolta över… tydligen är även Nordens bästa deckarförfattare islänning!?Jag har dock inte läst något av Arnaldur Indriðason (jag måste till och med erkänna att jag inte hade hört talas om honom innan jag kom till flygplatsen i Keflavik… där går det däremot inte att missa herr Indriðason… varenda liten affär på flygplatsen hade minst en affisch på honom 😉 )

Sitter nu med ett exemplar av Vinterstaden (som dessvärre inte verkar vara den första av hans böcker, men den enda titeln jag kunde få tag på på svenska) i min hand och jag återkommer snart med en recension

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.