Illamående och yrsel

Jag mår illa och är yr, överväger att kräkas i papperskorgen.

Varför?
Jag har precis lämnat över en novell som jag skrivit till en kollega. Han ska läsa sen återkomma med vad han tyckte. Jag tycker verkligen att detta är jobbigt. Men om jag någongång ska få ihop den där deckaren jag knåpar på så måste ju andra få läsa.

Jag skriver inte för byrålådan, jag skriver för att jag vill bli utgiven. Vissa säger att det är som att släppa iväg sitt barn till någon annan. Men vet inte om det stämmer på mig. Jag har mina barn på förskolan, inte mår jag såhär då heller. Jag vet att de har det bra där. Men min text, kommer den att ha det bra i händerna på någon med hårt granskande blick?

När släpper illamåendet och yrseln?
Författare! Mår ni såhär när ni lämnat ifrån er en text?

Toodiloo