Vill du vinna tre deckare?

Obs! Det här är lite reklam…

Som praktikant på bokmässan i Örebro så får man göra en massa roliga uppgifter. En har varit att skapa Bokmässans tävling. Vi har haft två tematävlingar och nu är det dags för den tredje och sista deltävlingen som handlar om SPÄNNINGSLITTERATUR!

Bokmässan äger rum 13-14 november (fre, lör) på Örebro slott och på lördagen är det spänningstema. Då kommer Anna Jansson, Maria Küchen, Kjell Eriksson och Ulla Trenter hit och håller föreläsningar.  Programmet är inte riktigt klart än men gå in på www.bokmassan.net och kika! Där hittar ni också info om Bokmässans tävling! Vinnare dras från de som har svarat rätt på alla frågor.

För er som inte bara läser deckare finns det en mängd andra författare på plats såsom, Monika Fagerholm, Emil Jensen, Ola Larsmo, Herman Lindqvist, Sofia Rapp Johansson, Gustav Fridolin, Trude Marstein, Ulf Stark och många fler. Kanske (Inte 100 än så håll tummarna!) kommer Rockys skapare Martin Kellerman hit! Det blir även en Asterixutställning från Frankrike och massor med utställare. Vad sägs om deckarförlaget PUSSEL?

Ulla Trenter är en av de deckarförfattare som kommer till bokmässan i Örebro

Ulla Trenter

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.