Världens längsta bokbord!

Som en del i Stockholms kulturfestival anordnades idag världens längsta bokbord längs Drottninggatan. En helt fantastisk upplevelse, oavsett om man är på jakt efter deckare (som jag) eller klassiker (som pojkvännen). Vi var där på utsatt tid kl. 11 och trodde att vi skulle få gå och titta obehindrat bland böckerna. Så blev det inte. Det var fler än vi som fått den ljusa idén att spendera en gråmulen söndag bland boklådorna. Drottninggatan har aldrig känts så här lång, och trängseln kan väl närmast liknas vid öppningsdagen av bokrean. Efter närmare 3 timmar och 26 inhandlade böcker gav vi upp, trots att vi endast hunnit med ENA sidan av bokbordet! Dessutom fick jag just veta att vi missade att gå ner och titta på Stadsbibliotekets utförsäljning nere på plattan…

Detta inlägg är publicerat under Allmänt och märkt av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare

5 svar på ”Världens längsta bokbord!

  1. Ja, om man valde fel försäljare så kunde det ha blivit dyrt, men många hade riktigt bra priser. 5-10 kr för en pocket tycker jag är överkomligt 🙂

  2. Haha den som står närmast kameran är jag! Jag är närsynt,därav den dåliga hållningen:)

  3. Oj, det va som attan! Hoppas att du inte misstycker! Jag suddade ut ansiktet så att det inte skulle gå att känna igen. Jag misslyckades tydligen! Hör av dig om du vill att jag tar bort bilden.

Kommentarer är stängda.