Note to self inför söndag

…ta med den stora ryggsäcken

…ta på sköna skor

…packa ner paraplyet

…uppdatera listan över vilka Agatha Christie-böcker jag fortfarande inte har

…fyll på med pengar på kontot

…vandra längs Drottninggatan

…njut av världens längsta bokbord!

 

 (Mitt inlägg kring förra årets bokbord)

 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt och märkt , , av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare

3 svar på ”Note to self inför söndag

  1. Fantastiskt! jag som ska till stockholm idag. Kanske hinner jag kika på bokbordet!

  2. Oj oj 🙂 låter bra det här. Själv har jag fått ledigt från jobbet och har peppat bokbord sen i maj. Alltid lika roligt att fynda och snacka böcker med andra intresserade. 🙂

Kommentarer är stängda.