Världens längsta bokbord 2011

Trots att jag hittade en hel del under dagens bokbord är jag lite besviken.

Förra årets bokbord var helt magiskt, meter efter meter fyllda med böcker och det fanns någonting man ville ha på varje bord. I år var det glesare bland fynden. Många av borden kunde vi bara passera och de som vi var intresserade av stod det så mycket folk vid att man knappt kunde komma fram.

Det blev trots allt en bra dag, och efter tre timmars bläddrande bland böcker kom jag hem med över 20 st nyförvärv. Mestadels Christie.

  

Detta inlägg är publicerat under Allmänt och märkt av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare