Var tvungen att flasha min ”hög” nu när Erica flashat sin ;)

Erica köpte ju en halv bokhandel på rean i år. Själv var jag aningen mer återhållsam. Har än så länge bara blivit en endaste bok… Det kan kanske har nått att göra med att jag snart sticker till USA och då förhoppningsvis kommer bli kompis med en iPad och därmed behöver hålla lite i slantarna 🙂

Detta inlägg är publicerat under Böcker av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.

4 svar på ”Var tvungen att flasha min ”hög” nu när Erica flashat sin ;)

 1. Hur många böcker måste man ha för att kunna kalla det för en ”hög”?
  😉

 2. Jag vill också ha en iPadkompis, men jag gillar inte när vännerna är så kostsamma 🙁 (och ja, jag inser att om jag slog ihop alla pengar jag lägger på böcker så skulle jag snart kunna ha en liten iKompis)

 3. Vem vet, min ”hög” kanske växer 😉

  Gadgets: Jag vill inte veta hur mycket pengar jag lägger på saker med batterier 😉

  Böcker: Jag är ju inte så sentimental när det kommer till böcker… går mest och längtar till att e-boken ska komma stort 🙂

 4. hahahahahaha!

  Jag känner igen det där med killar och leksaker med batterier. Jag har t.ex. förstått att datorer kan man aldrig få för många av.

  Jag är som sagt också lite sugen på det här med e-böcker, men jag vill ju fortfarande ha en välfylld bokhylla…

Kommentarer är stängda.