Äntligen har årets fynd från rean anlänt!

I år valde jag att undvika trängseln i bokhandeln och beställde istället efter ett gäng böcker på nätet. Idag, drygt en vecka efter att jag gjort min beställning, anlände böckerna. Supersmidigt!

Detta inlägg är publicerat under Böcker av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare