Äntligen har årets fynd från rean anlänt!

I år valde jag att undvika trängseln i bokhandeln och beställde istället efter ett gäng böcker på nätet. Idag, drygt en vecka efter att jag gjort min beställning, anlände böckerna. Supersmidigt!

Detta inlägg är publicerat under Böcker av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare

9 svar på ”Äntligen har årets fynd från rean anlänt!

 1. Det var inte lite du handlat! I runda slängar en halv regnskog 😉
  The Exodus Quest är förresten väldigt bra.

 2. Pingback: Deckarhuset.se » Var tvungen att flasha min ”hög” nu när Erica flashat sin ;)

 3. 😀
  Och det där var bara min lilla hög, killen har också köpt ca 25 böcker på rean. Bokhyllan är full så nu har vi staplar på golvet 🙁

 4. Hahaha, ja jag tänkte också på det. Jessica skrev häromdagen om hur viktigt omslaget är för köplusten. Jag har nog en ganska klar mall för hur en bra bok ska SE ut. Märkligt nog tycks många av titlarna även stämma överens, alla heter något i stil med ”hemlighet”, ”kod”, ”tecken” eller ”mörker”… Jag kanske är något enkelspårig 🙂

 5. Så om jag skriver en bok som heter ”Det mörka tecknets hemliga kod” med ett omslag som går lite i rött, så spelar det ingen roll hur dålig den är utan den kommer sälja som smör ändå! 😀

  Jag har redan börjat:

  Det var en mörk och stormig natt, mördaren smög utanför husknuten…

 6. Såg det förresten inte förrän nu, men du har ju också köpt Jack Uppskäraren 🙂

 7. Ja du har rätt jocke, jag blir genast sugen på att läsa den historien! Det är bara att fortsätta skriva, du kommer i vart fall få sälja EN bok (fast egentligen borde väl jag få den dedikerad till mig gratis med tanke på att jag sådde detta frö).

  Jo, jag lockades också av tanken på att få läsa lite kriminalhistoria 🙂

Kommentarer är stängda.