Torsdag 31 mars

Förra veckan startade Criminal minds: Suspect Behaviour. Jag var inte superimpad trots Forrest Whitaker men har hört att den tar sig så jag ger den en ny chans idag. Annars så är det premiär för Anklagad (Accused) en ny brittisk kriminalserie på 1.an med 6 fristående avsnitt där man för följa en person, ett brott och ett moraliskt dilemma.

Kanal 9 10.30  McGyver

80-tals serie med den alltid lika uppfinningsrika McGyver.

Kanal 9  18.00 Cold Case

Repris

TV8  20.00 Navy CIS

Repris

Kanal 9  20.00 CSI Miami (även 23:00)

Repris


[SCROLL]

Torsdag 31 mars

Kanal 1  21.00 Anklagad

Ny brittisk kriminalserie med fristående avsnitt. Varje avsnitt har skildrar ett brott med ett moraliskt dilemma. Skapad av samma person som skapat Cracker.(NY SERIE!)

Kanal 5  21.00  CSI Criminal minds

BAU-teamet är tillbaka den här gången är de med och beslutar om en fånge ska släppas fri. När han väl släpps så verkar det som om han börjar mörda igen… (Aktuell säsong) 

TV4+  21.00  Iskallt uppdrag

Första filmen med Timothy Dalton som Bond. Den här gången får Bond ta hand om en rysk avhoppare men blir distraherad av cellospelande Kara.

TV8  21.00  Mördare okänd

Brittisk kriminalserie (Säsong 1 del 9)

Kanal 5  22.00  Criminal minds: Suspect Behaviour

Spin off på ”vanliga” criminal minds. Med Oscarsvinnande Forrest Whitaker i huvudrollen (säsong 1 del 2).  NY SERIE!

Vill du läsa mer eller se dagens alla repriser? Klicka då på Läs mer

[/SCROLL]

Kanal 5  22.55  CSI

Repris

TV3  23.00  Navy CIS

Repris

TV4+  00.20  Jordan, rättsläkare

Repris

Kanal 5  00.20  CSI NY

Repris

Kanal 9  01.00  Alias Repris

TV4+  01.20  Anna Pihl

Dansk polisserie – Repris

Kanal 5  01.20  Fringe

Repris

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.