Tisdag 28 juni

TV6  07.25  Magnum

80-tals klassiker med Tom Selleck som privatdetektiv på Hawaii. Perfekt frukost innan jobbet tittande

Kanal 9 10.35  McGyver

80-tals klassiker med den uppfinningsrike McGyver.

Kanal 9  19.00 Cold Case

Repris

TV8  20.00 Bones

Repris (även 00:35)

Kanal 9  20.00 CSI NY

Repris (även 23:55)
[SCROLL]

Tisdag 28 juni

TV4  21.00 Dr House svåraste fall

Del 2 av 2.

Kanal 1  21.00  Morden i Midsomer

Morden i Midsomer är inte slut! Kommissarie Barnaby ersätts av en annan Barnaby nämligen hans kusin (eller liknande) AKTUELL SÄSONG, SÄSONGSSTART!

Kanal 9  21.00  Ett karibiskt mysterium

Christie-filmatisering från 80-talet. Tyvärr har de även förlagt handlingen till det årtiondet… Miss Marple-film.

Kanal 5  00.00  The Shield

Rätt tuff polisserie om en polisavdelning i LA som ibland använder sig av mer eller mindre lagliga metoder för att sätta dit brottslingar. (Säsong 1 del 2)

Vill du även se alla repriser som går under dagen? Klicka då på Läs Mer.

[/SCROLL]

Kanal 5  23.00  Criminal minds

Repris

TV8  23.35  The Closer

Repris

TV4+  00.05 Jordan, rättsläkare

Repris

Kanal 9  01.20  Alias

Repris

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.