The Last Child av John Hart

En lycklig familj I North Carolina, USA faller samman efter att 12-åriga Alyssa Merrimon har blivit kidnappad. Pappan överger familjen. Mamman vänder sig till droger och alkohol, och en f.d. pojkvän som misshandlar henne. Trots allt, ger Alyssas tvillingbror Johnny aldrig upp hoppet och fortsätter att leta efter henne. Det gör också kriminalpolisen Hunt, som håller ett vakande öga på familjen.

Ett år senare blir Johnny vittne till ett mord, och han är övertygad om att den mördade mannen visste något om Alyssa. Samma dag försvinner en flicka till, den här gången en klasskompis till Johnny. Frågan är om det är en seriekidnappare i farten.

The Last Child (finns så vitt jag vet inte utgiven på svenska ännu) av John Hart vann Edgar priset för bästa bok tidigare i år, och om de andra nominerade böckerna är ens i närheten av att vara lika bra som den här boken så måste jag nog läsa dem också.

Boken kommer med nya vändningar hela tiden och som läsare är man på heslpänn. Den ena fasansfulla situationen efter den andra händer, och jag vågade knappt gå ut med hunden innan jag hade läst klart den här boken. Bortsett från det så var boken fantastisk och The Last Child är en av de bästa böcker jag har läst på länge!