Söndag 8 maj

[SCROLL]

Söndag 8 maj

TV3 20.00 Bones

Säsong 6 del 19 – aktuell säsong.

TV8 20.00 Morden i Midsomer

Säsong 9 del 5

Kanal 1 21.00  Brottet och straffet

Brittisk kriminalserien skapad av Lynda La Plante. Hon som även har gjort de fantastiska kriminalserierna I mördarens spår och Anna Travis. Säsong 11 del 6 – REKOMMENDERAS!

TV4  21.00  A history of violence

Am. thriler från 2005 med Viggo Mortensen.

TV4+ 21.00  Poirot: Dumb Witness

En kvinna misstänker att någon i hennes familj försöker mörda henne för pengars skull. Mycket riktigt, kvinnan mördas, frågan är av vem?  Säsong 6 del 4 – För Christie-älskare

Kanal 9  21.00  Harry´s law

Kathyt Bates spelar en stentuff advokat. Säsong 1 del 9 – aktuell säsong.

Kanal 9  21.55  Law & Order:SVU

Säsong 12 del 9 – aktuell säsong.

TV3 22.00  The Bourne Identity

Agentfilm från 2002 med Matt Damon baserad på Robert Ludlums böcker om Jason Bourne.

TV6 22.00  Navy CIS LA

Variant på Navy CIS fast i Los Angeles. Säsong 2 del 14 – aktuell säsong

TV8 22.10  The Closer

Am. polisserie. Den tuffa och kluriga polischefen Brenda leder sitt team med järnhand. (Säsong 6 del 7)

Kanal 9  22.10  Sherlock Holmes: A Scandal in Bohemia

Jeremy Brett som Holmes.
[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.