Sir Arthur Conan Doyle’s Sherlock Holmes

Jaha… Vad kan man säga om denna film från 2010…

Har du någonsin undrat hur ett Sherlock Holmes äventyr skulle bli om man slängde in lite dinosaurier i historien? Då har jag goda nyheter till dig! Du slipper fortsätta grubbla på detta, du behöver bara titta på  Sir Arthur Conan Doyle’s Sherlock Holmes för att få svaret!

Handlingen

Alltså, detta är en Sherlock Holmes film med dinosaurier! Man kan väl inte kräva att den dessutom ska ha en handling!? 😉

Nja…

Filmen känns inte för en sekund som en Sherlock Holmes film, istället blir den en ganska generisk B-rulle med väldigt dåliga special effekter.

Sevärd? Knappt. Den första halvtimmen är det i och för sig lite små kul att se en dåligt gestaltad Holmes bli jagad av en T-Rex, men sedan tröttnar man.  

 

 

Detta inlägg är publicerat under Film/Tv av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.