Så kan det gå…

I går var jag på Fotografiska där Bra böcker hade en tillställning. Det blev en väldigt rolig kväll (inte minst för att jag hamnade i ett sällskap med väldigt trevliga bloggare; Spader madame, Shamerock, Sus och Singelmamma (hoppas att jag inte glömde någon nu?)).

I vimlet stötte jag även på Susanne Boll (författaren till ”Morgongåvan”). Hon presenterade mig för Dag Öhrlund som var en av författarna som var där för att tala om sin nya bok ”Skriv din bok och sälj den!”. En väldigt trevlig herre! Efter ett tag dök ännu en man in i samtalet, han presenterade sig som Danne, också han mycket trevlig. Är du något intelligentare än vad jag är vet du nog redan nu var den här historien slutar…

För mig tog det dock upp emot fem minuter innan jag lite försiktigt var tvungen att fråga ”Danne” om han möjligtvis hette Dan (Buthler). Ja,ja så kan det gå 🙂

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.