Regn, vattenmassor och vågor…

Medan vissa hade det trevligt i Italien en vecka, fick en annan nöja sig med att möta upp ett par kompisar i Tallinn över en helg (vilket också var trevligt förstås!).

Jag hade sett fram emot att få avverka lite böcker under båtresan, men tji fick jag. Vädergudarna hade nog även de gått på semester, det guppade med andra ord lite för mycket för läsning. Screams and Whispers som jag hade laddat iPaden med får vänta ytterligare ett par dagar 🙁

Lite deckare blev det dock, men i form av ett avsnitt av White Collar och ett par avsnitt av Mord och inga visor. Hur levde människorna innan pekplattorna kom?

Efter en MYCKET blöt vandring genom Tallinn fick jag i alla fall möjlighet att använda en väldigt cool handduk som jag fick i present i våras 🙂

 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.