Reginald Hill, 3 april 1936 – 12 januari 2012

Ikväll fick jag nyheten att Reginald Hill gått bort vid en ålder av 75 år. Jag började läsa Hill för över tio år sedan och han blev genast en favorit. Varje gång en av hans böcker nått den svenska marknaden har jag fyllts av en enorm glädje. Jag kommer sakna hans humor, hans finurliga formuleringar och jag kommer att sakna Dalziel och Pascoe.

Detta inlägg är publicerat under Allmänt och märkt av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare