Onsdag 9 november

[SCROLL]

Onsdag 9 november

TV 6  20.00  Chuck

Agentkomediserie. (Säsong 4 del 18)

Kanal 1  21.00  Bron

Svensk-dansk storsatsning på en ny kriminalserie som heter Bron. Den svenska asociala polisen Saga samarbetar med en dansk polis med att jaga en seriemördare. (Säsong 1 del 8 )

TV3  21.00  Efterlyst

Hasso Aro fortsätter jaga skurkar med hjälp av allmänheten. Med bl.a. Jens Lapidus som bisittare.

TV8  21.00  The Good German

Agentfilm förlagd till efterkrigstidens Berlin. Med bl.a. George Clooney och Kate Blanchet. 

Kanal 5  21.55  Body of Proof

Am. kriminalserie om en berömd neurokirurg som råkar ut för en olycka och förlorar sitt jobb. Hon får dock en ny chans som rättsläkare. (Säsong 1 del 6) Aktuell säsong

TV7  22.00  Law & Order

Svensk säsongspremiär av Law & Order som gick i USA mellan 1990 och 2010. Serien är uppdelad i två delar. Första halvan  jagar och fångar polisen en skurk och andra halvan försöker advokater att fälla brottslingen. (Säsong 16 del 1)

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.