Onsdag 16 mars

 

Idag börjar andra säsongshalvan av The Event på Kanal 1. Gillar man Will Smith så kan man se Bad Boys 2 och missade man premiären av Blue Bloods med Tom Selleck förra veckan, som jag gjorde, kan man göra ett nytt försök idag. 

Kanal 9  10.30  McGyver

80-tals serie med den alltid lika uppfinningsrika McGyver.

Kanal 9  18.00 Cold Case

Repris

TV8  20.00 Navy CIS

Repris

Kanal 9  20.00 CSI Miami (Även 23:10)

Repris

[SCROLL]

Onsdag 16 mars

TV3  21.00  Efterlyst

Samhällsaktuells program där du kan hjälpa polisen att fånga brottslingar. Med Hasser Aro, Tommy Lindström och Jens Lapidus.

TV4  21.00  Blue Bloods

Ny polisserie från 2010 med Tom Selleck som poliskommissarien Frank Reagan. Serien kretsar kring Reagan och hans tre barn som alla arbetar som poliser. (Säsong 1 del 2) Startade förra veckan.

TV6  21.00  Bad Boys 2

Actionpolisfilm med komiska inslag. Will Smith och Martin Lawrence arbetar som knarkpoliser i Miami. I denna filmen fattar Will Smiths karaktär tycke för kollegans syster vilket komplicerar saken.

Kanal 1  22.00  The Event

OBS! Svensk säsongspremiär (Andra halvan av säsong 1) Idag visas del 11 och 12.

TV4+  22.00  Law & Order

Am polisserie (Säsong 15 del 22)

Vill du även se vilka repriser som går under dagen? Klicka då på Läs Mer.

[/SCROLL]

Kanal 5  22.55  CSI

Repris

TV3  23.00  Navy CIS

Repris

TV4+  00.05  Jordan, rättsläkare

Repris

Kanal 9  01.10  Alias

Repris

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.