Nyårslöften är till för att brytas

På nyårsafton avgav jag några löften:

Jag skulle inte äta godis, jag skulle träna mer och äta hälsosamt men än viktigare så lovade jag att innan årets bokrea ha läst två böcker från förra årets bokrea. Om jag inte lyckades med det sistnämnda skulle jag straffa mig själv genom att inte få köpa några nya böcker vid årets rea.

Några löften brutna

Det tog två dagar innan jag kom på mig själv med fingrarna i godisskålen, gymkortet är uppsagt och ikväll ska vi äta pizza.

Dock kommer jag att få köpa böcker vid årets bokrea! Jag läste ut ”De kinesiska sylmorden” för flera veckor sedan och med 4 dagar kvar till reastart har jag ca 70 sidor kvar av ”Panik”. Jag kommer att hinna!

 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt och märkt , av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare