Nefilim av Åsa Schwarz

Läste denna i julhelgen och tyckte den var helt okej! Även om handlingen, i mitt tycke, inte alltid kändes tiptop så lyckades den hela tiden vara spännande och Åsa Schwarz skriver dessutom riktigt bra.

.

Handlingen

Tre delar Greenpeace, två delar bibel, en del hacker och så en nypa familjedrama. För en mer utförlig beskrivning av handlingen så kan du läsa Saras recension här…

.

Summering

En kort, fartfylld deckare som kanske innehåller lite väl mycket fakta. Det blir både en hel del bibelcitat och fakta om miljöutsläpp.

Boken kändes något tunn (kort), de bitar av handlingen som kretsar kring mystik (nefilim) hinner inte riktigt bli förankrade, boken hade säkerligen mått bra av ca 100 sidor till.

Klart läsvärd!

Detta inlägg är publicerat under Böcker av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.