När läste du en riktigt dålig bok senast?

Den frågan fick jag igår… Ska sanningen fram så vet jag faktiskt inte… jag har ju en tendens att sluta läsa om jag tycker en bok är dålig… Om jag efter ca en tredje del av boken inte ser något hopp för den så brukar jag ge bort den – till någon jag inte tycker om 😉 

 

[poll id=”9″]

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.