My guilty pleasure…

NCIS

Säsong 7 av NCIS har precis dragit igång i USA (På svensk TV har vi fortfarande kvar 5-6 avsnitt av säsong 6, så jag vet inte när s.7 kommer att visas på här).

Denna serie är så sjukt beroendeframkallande! Vet fortfarande inte vad det är med serien som lockar så… av allt att döma så borde jag avsky den, men istället sitter jag som klistrad…

Tillråga på allt så börjar säsong 7 riktigt bra (okej, det har bara visats 2 avsnitt än så länge, så materialet för denna bedömning är något begränsad) Men allt tyder på att säsong 7 kommer bli en riktig höjdare! 🙂 (tillskillnad från nya säsongen av Heroes som verkar gå i nedförsbacke…)

Jag hittade förresten en helt superb svensk site om NCIS som är väl värd ett besök…

Detta inlägg är publicerat under Film/Tv av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.