Dagens tankenöt: Lösningen

TheCrimeHouse.com

Kul att det fanns några stycken som kunde lösa koden 🙂 Vi hade självfallet använt oss av koden ”The dancing men” (från Sherlock Holmes) och vi använde oss av denna suveräna sida för att skriva ut koden.

Så vad stod det? Det stod självfallet:

Kod

thecrimehouse.com

TheCrimeHouse.com kommer vara den engelska versionen av Deckarhuset.se. Den kommer till stor del bestå av översatta texter från Deckarhuset, men även ha minst en engelskspråkig bloggare (alla dennes inlägg kommer dock översättas till svenska och komma upp på Deckarhuset).

Så varför en engelskversion av Deckarhuset?… Intresset för svenska/skandinaviska deckare är rekordstort, vi får regelbundet besökare från ett 60-tal länder (som använder olika typer av översättningsverktyg för att ta del av sidan) så då tyckte vi det kunde vara kul att göra en ”riktig” sida för alla dessa 🙂

TheCrimeHouse.com kommer ha premiär den 15 november. (Gillar du deckare? Gillar du att skriva på engelska? Vill du hoppa på ett galet projekt? Svarade du Ja på dessa tre frågor så tycker jag att du ska mejla mig…)

6 svar på ”Dagens tankenöt: Lösningen

  1. jaha… då får man skämmas… Nu när jag tänker på det i efterhand kommer jag ju mycket väl ihåg de där dansande gubbarna i Sherlock Holmes….

  2. Vilken bra idé! Ska bli kul att se när den är uppe på riktigt. Swedish crime är ju serious business!

  3. Äntligen!!!! Nu kan jag börja rekommendera er sida för mina engelsktalande kollegor (som jag ju för sig redan har gjort, men till liten eller ingen nytta).

  4. Jag är väldigt tacksam över att få lösningen på koden. Var så frustrerad i går att jag bestämde mig för att ALDRIG mer titta in på Deckarhuset. Kände igen gubbarna men kunde definitivt inte placera dem i rätt sammanhang.

Kommentarer är stängda.