Min vecka i deckarens tecken

Vi kan än en gång konstatera att sommaren är deckarens årstid. Inte bara på grund av att vi ligger på stränder eller i hängmattor med våra älskade mordgåtor, även de skilda TV kanalerna har fattat vad det är vi vill titta på under sommaren. Förra veckan missade jag en massa spännande avsnitt på grund av att jag var dåligt underrättad om vad som sändes. Bättring! tänkte jag, och bestämde mig för att jag denna vecka ska ligga steget före. Efter en snabb koll i TV-tablån kan jag konstatera att mina kvällar den stundande veckan ser ut som följer…

Måndag, kl 21.00, SVT 1 – Kommissarie Montalbano.

Tisdag, kl 21.00, SVT 1- Morden i Midsomer.

Onsdag, kl 20.00, TV 4 – Miss Marple.

Torsdag, 21.00, kanal 9 – Agatha Christie: ett karibiskt mord (ja, Persbrandt och ”Oskyldigt dömd” kommer i andra hand när jag måste välja mellan honom och Christie).

Fredag, 19.55, kanal 9 – Kommissarie Dalgliesh, följt av kommissarie Morse kl 21.00.

Lördag, 19.55, kanal 9 – Dalziel och Pasco.

Söndag, 21.00, TV 4+ – Poirot, två avsnitt i följd.

Ni kanske undrar om jag inte tänker göra någonting annat än att titta på TV under sommaren. Det fina vädret borde ju vara skäl nog att inte sitta inne framför TV:n. Svårt val det där… ska man hoppas på regn för att rättfärdiga TV tittandet?

4 svar på ”Min vecka i deckarens tecken

  1. TV är underbart, oavsett väder 🙂 TV 4 fakta kör Mördarens profil 17.05 och Onda män 20.10, därefter Mord i nöd och lust….

  2. Maria, du kan ju inte utöka min TV-vecka nu! Du ser ju att jag har fullt upp!
    Tivo kanske inte är en sån dum idé…

  3. Jag gillar också alla deckare som visas nu. Jag spelar in o kollar när det passar. MEN!!! Spelade in Poirot, och slutet fanns inte med! Vet du hur ”Det saknade testamentet” slutar? Undrar vem som mördade Marsh (o var hans okände son?). Novellen som episoden bygger på är ju helt annorlunda…. Ska alltid i fortsättningen lägga till några minuter när jag spelar in! Ha en härlig deckarsommar!

Kommentarer är stängda.