Lycka..

Kommer hem slutkörd efter en minst sagt tuff dag på jobbet och vad väntar mig? En avi från Posten att jag fått paket.. Alla mina beställda Dennis Lehane. Lycklig, lycklig.. 🙂

P.S. Jag var däremot SÅ arg på CD-on när jag beställde! De har förvalt faktura, inte kontokort, vilket jag märker när beställningen går iväg utan att jag fyllt i mitt kontonummer (däremot öppnat mitt internetkontonummer för ett köp på internet…). Jag vill ju inte ha faktura ju! Så fyra minuter efter beställningen gått iväg skickar jag ett mail till kundservice att jag vill annullera min order. (F Y R A minuter). Får ett mail morgonen därpå.

Hej Jessica,

Tack för att du kontaktade oss.

Då din order kommit så långt i orderhanteringen har vi tyvärr ingen möjlighet att annullera den. Vi ber dig återkomma till oss om du efter leveransen fortfarande vill returnera ordern.

Hur är det möjligt?? Som tur var la de inte på någon fakturaavgift, då hade jag blivit skogtokig… D.S.

Detta inlägg är publicerat under Allmänt, Böcker av Jessica. Bokmärk permalänken.

Om Jessica

Namn: Jessica

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 29

Om mig: Pluggar, jobbar och bor i Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Bara en? Får nog bli Elizabeth George i så fall.

Gillar framför allt denna typ av deckare: Engelska deckare.

3 svar på ”Lycka..

  1. Det är helt möjligt och till och med meningen att din order ska ha kommit så pass långt i processen på så pass kort tid. Orderfiler går från de flesta internetbokhandlare till deras leverantörer under natten och tidigt tidigt på morgonen efter görs plocklistekörningar så att böckerna kan plockas tidigt på förmiddagen och hinna med posten på eftermiddagen. Allt för att du ska få dina böcker så snabbt som möjligt.

    Annoying yes, men tyvärr sitter ingen där och läser mailen innan orderfilerna går iväg mitt i nattinen.

  2. Älskar också när det kommer bokpaket på posten. Speciellt när mamma skickar över ett gäng med svenska böcker – julafton!

Kommentarer är stängda.