Kinesen utbytt mot gud…

För en tid sedan började jag med Henning Mankells Kinesen, men jag har nu konstaterat att den inte var något för mig… så jag har lagt den åt sidan. Vem vet, kanske tar jag upp den igenom någon gång…

Istället har jag gett mig i kast med Ingrid Elfbergs Gud som haver, men har inte kommit tillräckligt långt in i den för att säga något om den.

(BTW… Mums-mumsen på bilden är Jessicas fel, det är hon som fick mig hooked på dessa sliskigt söta och kladdiga saker… som det säkert hörs tycker jag inte ens om Mums-mums… jag kan bara inte sluta äta dem…)

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.