Julklappstips: Mordets praktik

Mordets Praktik av Kerstin Ekman är den perfekta julklappen till den som tidigare läst och tyckt om Hjalmar Söderbergs Dr Glas. Igenkänningsfaktorn är hög och boken besitter en härlig stämning som passar utmärkt till vintermys och juleljus.

Läs en recension här.

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare