Jakten på nya förströelser

De gamla långkörarna har blivit tråkiga. De engelska deckarna som Morden i Midsomer, Kommssarie Morse och Kommissarie Lynley håller än, men CSI, NCIS, House och Criminal minds har börjat upprepa sig och det känns som att det är dags för något nytt.

Jag har försökt med Boardwalk Empire, Dexter och The Wire utan att fastna.

Däremot Homeland och nu senast The Good Wife har jag fallit stenhårt för. På två dagar har vi hunnit se 6 avsnitt och det känns glädjande att veta att vi har nästan tre säsonger kvar.

Blir dock lite frustrerad då jag läser om serier som går i USA medan vi dras med gamla serier och årsgamla säsonger här…

Vad ska vi se härnäst?

Detta inlägg är publicerat under Film/Tv och märkt av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare