Jag får kanske ta och skicka min bokhylla till en psykolog…

Här om dagen skrev Jessica om en bokhylla som hade fått vinterkräksjukan. Min bokhylla tillhör verkligen inte den kategorin. Hemma hos mig sitter bokhyllan på väggen (och har dörrar) Den tillhör den mer blygsamma, sammanslutna typen som har svårt för att vara öppen 😉 Den skulle säkert må bra av att skickas till en psykolog för att reda ut sina sociala störningar och även få reda på var dess svåra fobi för damm kommer ifrån 😉

   

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.