Idag har Snabba Cash premiär…

Idag har Snabba Cash premiär, ska du se den?

 • Kanske… (38%)
 • Nej, det är inte så troligt. (24%)
 • Ja självklart! Så fort jag får chansen. (23%)
 • Ja, fast jag väntar på DVDn. (15%)

Denna omröstning är stängd.

8 svar på ”Idag har Snabba Cash premiär…

 1. Jag måste erkänna att jag är ganska ointresserad av den här rullen… det är visserligen kul att den verkar få bra recensioner (vilket jag inte trodde den skulle få), men jag lyckades inte ens ta mig igenom boken…

 2. Var snabb och fixade biljetter till lördagens föreställning (imorgon). Nio-bion med platser i mitten av mitten. Jag tycker det ska bli skitspännande!

 3. Ska också se den på lördag. Jag har läst boken och tyckte den var enastående. Förstår att den inte faller alla i smaken, sättet han skriver på är väldigt annorlunda.

 4. Jag har inte läst boken men har den på ljudbok. Jag misstänker att filmen inte kommer att vara lika bra som boken så min plan är att jag kommer se filmen först och lyssna på boken sen när det är joggingväder igen

 5. OJ, nu råkade jag anmäla din kommentar Joachim, det var verkligen inte meningen. Tänkte att där stod ”Svara på kommentaren” och klickare. Ooops!

  Jo, svar på din fråga. Jag har läst alla tre böcker som Lapidus har skrivit och jag har gillat alla tre. Jag gillar det här hårda och mörka, riktigt brutalt får det gärna vara, som i Lehanes detektiv-deckare!

 6. Paperback: *skratt* inga problem 🙂

  Att kunna ”svara på kommentaren” vore förresten kanske inte en så dum funktion… 🙂

 7. Jag är glad att jag såg filmen. Tyckte det var en skithård action som tog vara på karaktärerna men fixade handlingen och skippade bihistorier så det skulle passa på film! Gå och se! Du behöver inte läsa boken innan.

Kommentarer är stängda.