Hur blev det så här nu då?

Meningen var ju att jag skulle stanna i Stockholm när alla mina nära och kära begav sig av till olika platser runt om i Sverige och världen så jag skulle slutspurta med uppsatsen (ja, alltså: de skulle nog gett sig iväg ändå, jag har inte jagat iväg dem. Men mitt val att stanna hemma, alltså) – istället sitter jag och läser Sophie Hannah och när jag behöver en paus från det ser jag om Heroes helt från början.. Igår klättrade jag lätt på väggarna och kände mig ensammast i världen av att alla var borta, men idag känns det såååå mysigt att ha en hel långhelg för mig själv.. 🙂 Hmm, nya tag med uppsatsen imorgon.. 😉

Detta inlägg är publicerat under Allmänt och märkt , av Jessica. Bokmärk permalänken.

Om Jessica

Namn: Jessica

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 29

Om mig: Pluggar, jobbar och bor i Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Bara en? Får nog bli Elizabeth George i så fall.

Gillar framför allt denna typ av deckare: Engelska deckare.