Hoppsan…

Titta vad jag stötte på när jag gav mig ut i mellandagsreans vimmel av shopping-tokiga människor… Någon som vet något om den?

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.

3 svar på ”Hoppsan…

  1. Hej!
    Men så klart! Den kom ut med första numret i januari 2008 och tar upp en hel del gamla fall, lösta som olösta. Det finns intervjuer med yrkesfolk som poliser, obducenter etc och listor på efterlysta kriminella. Det har funnits ngn artikel om hur en mördare tänker. Tidningen lovade gott i början men blir mer och mer utslätad, tyvärr. Och så har de ingen som korrekturläser, för det är nog bland det värsta jag sett när det gäller såväl stavfel som syftningsfel. Trist. Hursomhelst, försök få tag i nr 1-2 , nr 3-4 är kvalitetsmässigt mycket sämre.

  2. För oss som INTE ljuger om datum kom första numret av Misstänkt ut i april 2008.

Kommentarer är stängda.