Glad påsk!

Vad läser ni för deckare i påsk?

Själv har jag just börjat läsa Sofie Sarenbrants senaste deckare ”Vila i frid”.

Detta inlägg är publicerat under Allmänt och märkt , , av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare

3 svar på ”Glad påsk!

  1. Ett svar, Phu, jag var orolig att folk slutat läsa 😉

    Den är jag också riktigt sugen på!

  2. Jag är sist i Sverige med att läsa de där Stieg Larsson böckerna. Ska börja på 3an

Kommentarer är stängda.