Framtiden är inte här idag, men den kommer kanske imorgon…

Jag ska få prova en Kindle ikväll -spännande! För ett par år sedan när jag bodde utomlands brukade jag låna e-böcker från biblioteket i Haninge som jag sedan läste på en liten handdator. Det gick, men var inte särskilt kul (Det var tex helt omöjligt att läsa utomhus en solig dag). Jag har även ett par böcker på min iPhone, dessa går faktiskt att läsa ute i solen. Skärmen är dock fortfarande för liten för att det ska kännas helt ok.

Amazons Kindle ska tydligen vara så nära en ”riktig” bok man kan komma idag. Om den nu är lika bra som alla har sagt öppnar det ju upp väldigt många spännande dörrar…

Tänker er det här projektet kombinerat med en riktigt bra elektronisk bokläsare 🙂 Vi är väl inte riktigt där idag, men kanske imorgon… 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.