Ett riktigt Murder Mystery Dinner Party…

För ett tag sedan hittade jag en internetsida som sålde ett Mordmiddagar-paket för hemmabruk. Priset var i mitt tycke lite i det saftigaste laget så jag beställde inget, men enda sedan dess har jag pratat om hur kul det skulle vara med ett riktigt muder mystery dinner party! 🙂

Nu visar det sig att David (som Deckarhuset utnyttjar som programmerare) varit med på ett antal sådana. Bilden ovan kommer från en mordmiddag som hölls 1992. De använde sig då av ett datorprogram som slumpmässigt skrev ut en bakgrundshistoria till alla som deltog. Deltagarna fick även instruktioner om vad och när de skulle avslöja viss viktigt information om sig själva.

Låter det inte hur kul som helst? Någon som är på?!…

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.