BookCrossingBook nr 1 är på semester i Thailand!

Kommer ni ihåg BCB-projektet som Mi drog igång? (annars kan ni friska upp minnet här…)

Fick ett e-post från Maj-Britt som just nu är på semester i Thailand. Hon och hennes man hade suttit en dag på stranden och samtalat med en änka som även hon var på semester. Det visade sig att Maj-Britt och denna kvinnan hade ett gemensamt intresse, de älskade att läsa! 

När de skulle lämna stranden drog kvinnan fram vår BCB-bok ur handväskan och gav denna till Maj-Britt. Kvinnan berättade att hon hade hittat boken intill väggen på Kulturhuset i Stockholm för ett par månader sedan. När hon läste inne i pärmen att den var en BCB-bok som vandrande runt för att berika så många människor som möjligt bestämde hon sig direkt för att ta med den på semestern till Thailand. Hon hade sedan gått runt och tittat efter ett lämpligt ställe att lämna den på, men nu när hon träffade Maj-britt tycke hon det var bättre att ge den direkt till henne!

Maj-Britt har redan börjat läsa och kommer troligen hinna lämna den på något roligt ställe nere i Thailand innan hon åker hem. 

Vi tackar både Maj-Britt och den andra kvinnan för deras insatser! och önskar dessutom Maj-Britt och hennes man en fortsatt trevlig semester!

 

Vi har haft en tidigare rapport om BCB-bok nr 1 och den kan du läsa här…