Erika svarar också på enkäten!

Nu har jag (Erika) också svarat på enkäten som Jocke, Kim och Mi redan svarat på.

1. Vilken bok läste du senast?

Till hennes försvar av Stephen Horn. Den var sååååå bra! Återkommer med en recension inom kort.

2. Vilken bok ska du börja på härnäst?

En bok som jag länge längtat efter att få möjlighet att läsa: Reginald Hills ”Främlingars hus”. Jag har även noterat att ytterligare en bok om Dalziel och Pascoe, ”Döden löser alla problem”, utkommer i april… någonting att se fram emot med andra ord!

3. Är det övervägande manliga eller kvinnliga författare i din bokhylla?

Antalet män är nog flest, men med tanke på hur många Agatha Christie jag har i hyllorna skulle jag uppskatta det till ca 60/40. Att det blivit så beror nog mest på slumpen.

Läs mer…

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare