Enkät: Vad läser du just nu?

Nu är det dags att damma av vår gamla favoritenkät igen. Dela med er av vad ni läser för stunden, lämna en kort beskrivning och hissa eller dissa boken.

Här kommer mina svar.

1) Vad läser du just nu?

Hämnden av Reginald Hill.

2) Vad handlar den om?

En rik man hamnar i fängelse och förskjuts av sina närmaste efter att ha dömts för pedofili och bedrägeri. Efter samtal med en fängelsepsykolog blir han villkorligt frigiven. Väl ute i friheten börjar han ruva på hämnd mot dem som satte dit honom.

3) Hur långt har du kommit?

Jag är på sidan 186 av 573.

4) Betyg 1-5, hur bra är boken så här långt?

Reginald Hill är en av mina favoritförfattare, och nu när jag kommit över besvikelsen av att det inte var någon Dalziel & Pascoe-deckare inser jag att det är minst en 4:a, kanske en 5:a jag har i handen.

5) Tror du att du har löst mysteriet/vet vem mördaren är?

Nej… än så länge är det stora mysteriet huruvida huvudpersonen talar sanning eller inte, men jag har inte hunnit mer än en dryg tredjedel av boken och mycket kan fortfarande hända.

Nu är det din tur att svara!

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare