Söndag 13 mars

  

Idag är det lite nyheter i söndagsrepertoaren. Poirot ersätter Miss Marple och den nya serien med Kathy Bates – Harry´s Law startar. Två filmer är värda att nämnas. Män som hatar kvinnor (om ni nu inte har sett den…) och Vantage Point som verkar rätt spännande.

[SCROLL]

Söndag 13 mars

TV3  20.00  Bones

Am. kriminalserie där en FBI-agent och en rättspatalog löser brott tillsammans. Aktuell säsong (Säsong 6 del 15) Aktuell säsong

Kanal 1  21.00  Män som hatar kvinnor

Behöver väl knappast någon presentation (Hela filmen) 

TV3  21.00  Vantage Point

Am. thriller från 2008. USA´s president är på ett toppmöte i Spanien när han blir skjuten under ett tal. Secret Service agenterna måste genast agera…

TV4 +  21.00  Poirot

Serie baserad på Agatha Christies deckare med David Suchet som Poirot – The Egyptian Tomb och The Underdog. (OBS 2 Avsnitt!)

Kanal 9  21.00  Harry´s Law

Ny amerikansk kriminalserie med Kathy Bates i huvudrollen. Tuffa Harriet Korn får sparken från sitt jobb som patentjurist och beslutar sig för att börja på ny kula som försvarsadvokat. NY SERIE!

TV6  22.00  Navy CIS LA

Variant på Navy CIS fast i Los Angeles. (Säsong 2 del 6).

[/SCROLL]

Detta inlägg är publicerat under Ej på flaket, SarasTV av Sara. Bokmärk permalänken.

Om Sara

Om mig: Jag är i 40-års åldern och kommer ursprungligen från Göteborg men bor utanför Örebro med familj. Till vardags arbetar jag som Kultursekreterare i Hallsbergs kommun Har läst litteraturvetenskap och filmvetenskap med fokus på kriminallitteratur/filmer. Gillar: Det mesta när det gäller kriminallitteratur kriminalserier och kriminalfilmer men det jag efterlyser är en modern deckare som är stilistiskt vacker, spännande, intressanta karaktärer och ett mord som är så magnifik uttänkt att man sitter och gapar av förundran när allt avslöjas. Väntar fortfarande på ”Den”. Roll: På Deckarhuset lägger jag upp recensioner intervjuer och lite annat blandat. Jag har även hållt ett par föreläsningar om kriminallitteratur för deckarhusets räkning. Favorit: (Bok) Givetvis svårt att välja men Jussi Adler Olsens och Leif GW Perssons böcker (med Bäckström) får mig att skratta. Andra favoriter är Anders de la Motte, Malin Persson Giolito och Ingrid Hedström men har också en stor kärlek till historiska deckare som Maisie Dobbs serien och Niklas Natt och dags 1793. När det gäller kriminalfilmer och kriminalserier gillar jag bl a klassiska Hitchcock-filmer, 7en, Vidocque och serier skapade av Lynda La Plante.