En ganska bra dag :)

Jag hade avsatt hela förmiddagen idag åt att lära min mamma lite om datorer och Internet, men då hon hade gått och blivit lite krasslig så spenderade jag istället min tid bland mördade gamlingar på en enslig gård nere i Skåne (började läsa Henning Mankells Mördare utan ansikte).

Som pricken över i:et damp även Passageraren av Steffen Jacobsen ned i brevlådan 🙂 Värre dagar har man ju haft 😉

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.