Deckarmat: Twin Peaks – Cherry pie

En av mina absoluta favoriter när det kommer till tv-serier är Twin Peaks. Jag vet inte hur många gånger jag sett den i dess helhet… Det händer dessutom att jag sätter på ett slumpmässig avsnitt lite då och då. 

Den här helgen har jag spenderat nästan helt inomhus, då vårvädret har tagit semester i Stockholm så det har varit både kallt och regnigt. Då kan det behövas något för att pigga upp humöret lite. En körsbärspaj och en kopp j*vligt gott kaffe funkar alltid för mig!

Recept hittar du här… (extern länk på engelska)

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.