Deckarhuset:Mordgåtan

Tävlingen är i fullgång! Du hittar den här…

Med start den 21 februari drar vi igång vår svåraste (och roligaste!) tävling någonsin – Deckarhuset: Mordgåtan.

Tävlingen

Den 21 februari börjar vi berätta den tragiska historien om världsstjärnan Jenny Moore som blev brutalt mördad  i Stockholm.

Ditt jobb blir att lista ut vem mördaren är OCH dessutom hitta tillräckligt med bevis för att backa upp din gissning! Den som först gissar rätt (och kommer med tillräcklig bevisning) vinner. Fram till dess att någon gissar rätt (med tillräcklig bevisning) kommer vi fortsätta att publicera fler ledtrådar flera gånger i veckan. Har ingen lyckats få 10 poäng innan söndagen den 13 mars utser vi den som varit närmast till vinnare (om flera svar är på samma nivå, vinner den som skickat sitt svar först)

Historien kommer innehålla massor av ledtrådar, vissa är gömda i texten medan andra är gömda i medföljande bilder. Alla ledtrådar kommer vara poängsatta mellan 1 och 5 poäng (beroende på svårighetsgrad). För att ha tillräcklig bevisning krävs 10 poäng. Du som tävlar kommer inte veta hur många poäng du har samlat ihop, därför tillåter vi en ny gissning för varje nytt inlägg i Mordgåtan som publiceras.

Du skickar dina gissningar till tavling@deckarhuset.se. Som ämne skriver du vem du tror mördaren är. Inne i mejlet skriver du vad du har för ”bevis” (Försök att fatta dig kort).

Fullständinga tävlingsregler hittar du här…

Pris

Förstapris är (förutom äran!) ett hemligt paket till ett värde av ca 900:-