Bokhögen har genomgått en växtfas

Under några månader har alla fritidsintressen fått stå tillbaks för examensuppsats och graviditet. Bokhögen har under denna tid nått nya höjder.

 

Nu när uppsatsen är inlämnad (det tog bara två år) och Ture är här (att han heter som en mycket framstående semmelätande  detektiv är bara en lycklig tillfällighet) hoppas jag få massvis med tid över för bokläsning. Det kanske är naivt, men under de senaste veckornas nattvak har jag i vart fall kunnat lyssna mig igenom några ljudböcker – ett perfekt botemedel då frustrationen över läsbristen varit som värst.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare

5 svar på ”Bokhögen har genomgått en växtfas

  1. Du kan ju se Bokhögen som en viktig del i Tures uppfostran. Det säg ju att Mozart är bra för små barn. Då borde ju att vara omgiven av deckare också vara bra om man vill att barnet ska utveckla en förkärlek till deckargenren.

  2. Ture är ett härligt namn. Själv kom jag igång rejält med mitt läsande just när min son var mellan 1-2 månad och den värsta förvirringen och hormonerna lagt sig. Eftersom jag ammade så läste jag vid varje amning som i början tog 30 – 45 minuter och pågick sex gånger varje dygn. Däremot fick jag hålla mig till pocketböcker.

  3. Tack 🙂
    Jag tror också att det är bra för hans litterära utveckling. Han tycks gilla David Baldacci 🙂

Kommentarer är stängda.