Bokhögen har genomgått en växtfas

Under några månader har alla fritidsintressen fått stå tillbaks för examensuppsats och graviditet. Bokhögen har under denna tid nått nya höjder.

 

Nu när uppsatsen är inlämnad (det tog bara två år) och Ture är här (att han heter som en mycket framstående semmelätande  detektiv är bara en lycklig tillfällighet) hoppas jag få massvis med tid över för bokläsning. Det kanske är naivt, men under de senaste veckornas nattvak har jag i vart fall kunnat lyssna mig igenom några ljudböcker – ett perfekt botemedel då frustrationen över läsbristen varit som värst.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare