Bokhögen har genomgått en växtfas

Under några månader har alla fritidsintressen fått stå tillbaks för examensuppsats och graviditet. Bokhögen har under denna tid nått nya höjder.

 

Nu när uppsatsen är inlämnad (det tog bara två år) och Ture är här (att han heter som en mycket framstående semmelätande  detektiv är bara en lycklig tillfällighet) hoppas jag få massvis med tid över för bokläsning. Det kanske är naivt, men under de senaste veckornas nattvak har jag i vart fall kunnat lyssna mig igenom några ljudböcker – ett perfekt botemedel då frustrationen över läsbristen varit som värst.

 

5 Kommentarer

 1. Du kan ju se Bokhögen som en viktig del i Tures uppfostran. Det säg ju att Mozart är bra för små barn. Då borde ju att vara omgiven av deckare också vara bra om man vill att barnet ska utveckla en förkärlek till deckargenren.

  Anmäl!

  08 september 2012 8:50

  Sara

  Sara

 2. Ture är ett härligt namn. Själv kom jag igång rejält med mitt läsande just när min son var mellan 1-2 månad och den värsta förvirringen och hormonerna lagt sig. Eftersom jag ammade så läste jag vid varje amning som i början tog 30 – 45 minuter och pågick sex gånger varje dygn. Däremot fick jag hålla mig till pocketböcker.

  Anmäl!

  08 september 2012 13:51

 3. Stort grattis till lilla Ture- vilken pärla 😀

  Anmäl!

  08 september 2012 16:03

  Veronica

  Veronica

 4. Vilken liten söting 🙂

  Anmäl!

  10 september 2012 5:49

 5. Tack 🙂
  Jag tror också att det är bra för hans litterära utveckling. Han tycks gilla David Baldacci 🙂

  Anmäl!

  11 september 2012 18:52

  Erica