Bokcirkel nr. 2 – Vinn boken!!

I Deckarhusets andra bokcirkel läser och diskuterar vi den första kvinnliga iranska deckarförfattarinnan Naïri Nahapétians roman Vem dödade ayatolla kanuni.

.

Tre exemplar

Vi har av Sekwa förlag fått tre exemplar att dela ut till de som deltar i cirkeln. Allt du behöver göra för att ha chansen till en av böckerna är att anmäla dig till bokcirkeln genom att gå med i våran Facebook-sida och svara på följande fråga:

.

På vilket språk är Vem dödade ayatolla kanuni skriven? (Om du inte redan vet så är ett bra tips att ta en snabb titt på förlagets hemsida)

A) Svenska

B) Engelska

C) Franska

.

Svaret på frågan skickar du till tavling(a)deckarhuset.se.Glöm inte att ange din postadress då böckerna behöver skickas ut omgående!

Senast 1/11 behöver vi ha ditt svar.

.

Bokcirkeln

Vi läser boken från den 1 november till och med söndagen den 28 november kl 17:00 då vi diskuterar den på Facebooksidan!

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.