Bokcirkel februari: Lucianas långsamma död av Guillermo Martínez

Den unga vackra Lucianas fästman drunknar och hennes familj drabbas av en serie osannolika och hemska olyckor. Kan det bero på tillfälligheter?

Denna psykologiska thriller är otroligt välskriven och suggestiv. Den litterära kvaliteten är mycket hög och författaren presenterar en gripande spänningshistoria med många bottnar, överraskande väl dolda, tills det hela vecklar ut sig och får sin upplösning på sista sidan. En otroligt häftig och läsvärd roman där frågor om öde, avund, straff skönhet och berömmelse blandas med svartsjuka.. En bok som är ett måste!

Ja, så kan man sammanfatta upplevelsen av februari månads bokcirkeltitel!

.

Vinn boken!

Albert Bonniers Förlag har haft vänligheten att skänka Deckarhuset tre inbundna exemplar, och vi förmedlar dem givetvis med varmt hjärta till er, cirkeldeltagare!

Svara på frågan om varifrån författaren till romanen, Guillermo Martínez kommer och skicka sedan ditt svar, samt ditt fullständiga namn och postadress, till tavling(a)deckarhuset.se senast den 21 januari klockan 21:00 (du ska självfallet även ha lust att vara med i cirkel den 27 februari 🙂 )

.

Bokcirkeln

Bokcirkeln går precis som i november av stapeln på Deckarhusets hemsida i en för ändamålet öppnad chat. Erica kommer att leda cirkeln, och det är öppet för hetsig debatt eller lågmälda funderingar – det är ni som ”cirklar” som bestämmer!

..

När, var och hur

Cirkeldag : 27 februari

Tid 17.00-18.00

Plats: En chat öppnas upp på Deckarhuset.se

Cirkelledare: Erica