Årets deckare: Joachim

[bubble]

Okej, jag är ”tråkig”… för tredje året i rad blir en bok i Anders de la Mottes [geim]-trilogi mitt val till årets deckare. Men nu är det bara så, svårt att göra något åt det… [bubble] är det bästa jag läst i år.

Till vem passar den?

[bubble] bör endast ges till dem som har läst de två första delarna i trilogin, det vill säga [geim] och [buzz]. Men varför inte ge alla tre (de två första finns som pocket) till någon som varit extra snäll!!:)

 

Hitta boken på Bokus…

 

Varje år väljer alla som skriver för Deckarhuset ut den bästa deckaren de läst under året. Det behöver alltså inte vara en nyutkommen bok, utan det kan lika gärna vara en äldre så länge som den lästs under det gångna året.

Detta inlägg är publicerat under Böcker av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.