Årets deckare 2010: Linda

The Last Child av John Hart är utan tvekan den bästa deckaren som jag har läst i år. The Washington Post beskriver boken som en blandning mellan Huckleberry Finn och Flugornas Herre och jag kan inte annat än att hålla med.

Julklappstips

Såvitt jag vet finns inte boken utgiven på svenska ännu, men letar ni julklapp till någon som tycker om att läsa kriminalromaner på orginalspråket (engelska) så har ni en given julklapp!

Recension

Min recension av The Last Child

4 Kommentarer

 1. Jag fyller år idag och fick en Kindle i present av min allt för snälla make.
  Det här tipset tar jag som ett tecken! Så jag har som första bok precis köpt The Last Child 🙂

  Anmäl!

  23 november 2010 12:00

  Beatrice

 2. Beatrice: Återkom gärna med vad du tycker om din Kindle! (ja och boken också så klart!) Jag har provat några olika Kindlemodeller vid ett par tillfällen, men det är inte riktigt samma sak som att ha en själv.

  Anmäl!

  23 november 2010 16:51

 3. Beatrice: Hoppas du tycker om den!

  Joachim: Jag hade ocksa velat ha en Kindle om det bara hade varit lattare att kopa svenska bocker till den… Som det ar nu maste man fixa och trixa for att bockerna man koper i Sverige ska kunna lasas pa den. (Atminstone har inte jag listat ut nagot latt satt.) Daremot ar det ju hur smidigt som helst att kopa bocker fran Amazon.

  Anmäl!

  23 november 2010 18:05

  Linda

  linda

 4. Pingback: Deckarhuset.se » Julklappstips 2010