Årets bästa deckare?…

Ja nu är det nästan 2009 och så här dagarna före nyårsafton är det ju sedvanligt att lyfta fram vad som har visat sig vara årets små guldkorn.

Så vår fråga till alla er är: Vilken är den bästa deckare du har läst (eller lyssnat/tittat på) under 2008? (Den behöver alltså inte ha kommit ut under året)

9 svar på ”Årets bästa deckare?…

  1. Hehe jag ser ut att bli först 🙂 …
    Jag har väldigt svårt att välja mellan Nattfåk och Flickan som lekte med elden…. men om jag nu MÅSTE välja en så får det bli Flickan som lekte med elden.

  2. Kommissarie Lewis ! Tre avsnitt på TV nu i julhelgen… helt i min gamla idol Morse anda. Lite corny, oblodigt och avkopplande. /Mi

  3. In the Dark av Mark Billingham. Den var spännande, hade intressanta karaktärer och var kurigt uppbyggd så att det faktiskt tog tid att lista ut vad som verkligen hänt och varför.
    Minotaur ger ut Billingham på svenska, och tydligen kommer han till Stockholm i slutet av januari, men In the Dark är inte översatt ännu.

  4. The Distant Echo, Val McDermid. Den är iof inte från i år utan från 2003, tror jag (men jag läste den i år). Sjukt bra!

Kommentarer är stängda.